İçindekiler: (9 adet muffin için)
1 yumurta
1 tatlı kaşığı karbonat
1 tatlı kaşığı ev yapımı elma sirkesi
1 fiske kaya tuzu
1 çorba kaşığı ev yapımı yoğurt veya peynir altı suyu
1 su bardağı çiğ badem tozu
2 çorba kaşığı toz keten tohumu
1 su bardağı dil peyniri rendesi / veya ev yapımı tulum peyniri
2 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı hindistan cevizi
Üzeri için çörekotu
Yumurtayı tuz, tereyağ, karbonat ve sirke ile çırpın, diğer malzemeleri ekleyip tahta kaşık yardımıyla iyice karıştırın. Muffin kalıplarına paylaştırın, önceden ısıtılmış 160C fırında üzeri iyice kahverengi ve çıtır çıtır olana dek pişirin.
Today it's such a negative, cold and bad day for a spring day. But if you have warm, crunchy spinach breakfast muffins at home everything becomes more bearable. So I sigh and watch my daughter eat happily and play by herself who seems unaware of last night, and rub my eyes. Thank goodness those muffins can be frozen, so I can warm them up on another bad day.
1 egg
1 tspn baking soda
1 tspn homemade apple vinegar
1 pinch of rock salt
1 tblspn homemade yogurt or whey
1 cup almond meal
2 tblspns flaxseed meal
4 tspn raw spinach puree
1 cup grated mozzarella or dil cheese / or homamade tulum cheese
2 tblspns butter
2 tblspns shredded coconut
Nigella seeds for topping
Instructions:
Mix eggs with salt, butter, baking soda and vinegar. Add all the other ingredients and stir well with a wooden spoon. Pour inside muffin molds, bake until they become brown and crunchy in a pre-heated 160C oven.
Bade bu muffinlerle oyuncaklarını bile besledi! Bade even fed her toys with those muffins!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder